avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Am luat un credit de nevoi personale de la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Am luat un credit de nevoi personale de la ING in ...

Buna ziua. Am luat un credit de nevoi personale de la ING in oct 2015, platind rata pana in feb 2016, cand am parasit tara. Nu a mai fost platit de atunci, au venit scrisori la adresa mea o perioada, dar dupa au incetat. Eu m-am intors in tara in oct 2020 si de la inceputul anului, am inceput sa primesc scrisori de la kruk. Observ o suma mai mica decat creditul initial. Intrebarea mea este: se poate sa se fi prescris acest credit? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Pare a fi prescrisa creanța însă acest aspect se invoca in cadrul unei contestații la executare in termen de 15 zile de la comunicarea primul act de executare in cadrul executarii silite inițiate de Kruk.
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cesiune doareu199 doareu199 Buna ziua. am avut un contract de credit de nevoi personale incheiat in 2007 la BCR pe care l-am achitat partial pana prin 2012. in 2014 BCR a cesionat ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta adriana73 adriana73 in luna iulie am primit o notificate cesiune creanta de la kruk prin care mi se comunica ca sa cesiunat o creanta in 2015 de la ing catre ei.am fost la banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita manuel_moss manuel_moss buna ziua....in anul 2007 am luat un credit de la BCR intre timp nu am mai platit ratele si am plecat si din tara....in 2015 ianuarie m-am intors in tara si ... (vezi toată discuția)