avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua....in anul 2007 am luat un credit de la BCR intre timp nu am mai platit ratele si am plecat si din tara....in 2015 ianuarie m-am intors in tara si m-am angajat aici si am primit la angajator o potrire pe salariu cu o executare silita din anul 2015 de la SECAPITAL SRL cu sediul ales la kruk romania srl pt plata debitului si executarii silite....
totusi cum este posibilca dupa 9 ani sa ma execute silit......
vreau sa stiu ce se mai poate face
va multumesc
Cel mai recent răspuns: manuel_moss , utilizator 17:26, 6 Septembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Kruk românia srl poate fi executor judecătoresc? Otomega25 Otomega25 Am un credit la o banca, merg cu o restanta de aprox 1200€ de câteva luna dar plătesc... uneori mai mult decât rata 200€ alteori mai puțin iar datele ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de credit nicole1971 nicole1971 in anul 2005 am incheiat cu BCR un contract de credit pentru nevoi personale de 12500 RON pe o perioada de 10 ani . Dupa 4 ani de plata , in anul 2010 nu am ... (vezi toată discuția)
Inființare sechestru masina după contestatie la executare adamynas adamynas Bună ziua. În urma unui credit scadent ( contract încheiat cu CETELEM pe perioada 2007-2012) șiI preluat de firma de recuperare SECAPITAL prin KRUK,, un ... (vezi toată discuția)