avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Sunt casatorit si am un copil de 3 ani. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Sunt casatorit si am un copil de 3 ani. Locuiesc impreuna ...

Buna ziua. Sunt casatori si am un copil de 3 ani. Locuiesc impreuna cu sotia si copilul intr-un apartament proprietate personala, cumparat de catre mine inainte de casatorie. Sotia nu are locuinta proprietate personala, insa are parintii la tara, care au doua case cu tot ce trebuie. Cum as putea sa oblig sotia sa plece din casa ? Sa il vand sau sa il donez mamei mele si apoi sa ii spun sa o dea afara? cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:20, 29 Iunie 2022
Vreti s-o dati afara fara a divorta?
Din pacate este locuinta familiei, mai ales daca o noteaza sotia in cartea funciara...
Desigur, in ipoteza in care divortati se va putea solicita evacuarea, daca nu pleaca voluntar!
Totusi, sa aveti in vedere ca de regula locuinta minorilor se stabileste la mama...
Trebuie sa divorțați.
Daca nu obțineți divorțul nu aveți șanse.
Daca e locuinta familiei, nu puteti. Nici nu e consiliabil avand in vedere varsta frageda a copilului, l-ati traumatiza. Daca diferendele sunt ireconciliabile, inaintati o actiune de divort si reglementati situatia asta si nu numai prin actiunea de divort. Poate dati mai multe amanunte sa intelegem ce va indeamna la un asemenea gest extrem fata de mama copilului dvs. A propos, cu copilul ce intentionati sa faceti? Il evacuati cu mama cu tot? Sau se tiganesc parintii de-o parte si de alta a usii, cine ia copilul.?
Nu inteleg foare bine ce vreti sa spuneti prin faptul ca trebuie sa am in vedere ca de regula locuinta minorilor se stabileste la mama...
Nu il evacuz cu mama cu tot. As vrea sa ramana la mine, dar sunt sigur ca nu vrea maica sa sa il lase. discutia era strict de evacuarea sotiei, fara a i provoca vreo trauma copilului

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu minor lutzache lutzache Va rog sa ma lamuriti cum se stabileste domiciliul unui minor cu custodie comuna in cazul in care mama si tatal au acelasi domiciliu care este domiciliu ... (vezi toată discuția)
Pot pierde casa in urma divortului? marius144 marius144 Buna ziua, Va expun pe scurt situatia: 1. Detin imobilul inainte de incheierea casatoriei (cu 8 ani inainte) 2. M-am casatorit in 2009. A rezultat un copil ... (vezi toată discuția)
Părinții divorțați locuiesc în casa primită de minor ca donație de la bunicii paterni. are dreptul mama să-și aducă noul soț în această casă? gheocont gheocont Suntem divortati de 2 ani cu minor de 13 ani cu domiciliul la mama. Casa in care a ramas sa locuiasca este o donatie de la bunicii paterni pentru ... (vezi toată discuția)