avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... CAS pentru AF
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

CAS pentru AF

Buna seara
Am si eu o intrebare:de cand a aparut aceasta lege si pentru ce este data ca o sersoana ce detine un AF sa plateasca CAS in timp ce aceasta persoana este salariata si plateste CAS la stat.Pentru ce se plateste de doua ori? Cumva beneficiem de servicii duble in momentul in care suntem spitalizati?Va multumesc anticipat si va rog sa-mi spuneti daca se poate si legea (nr.data...).O seara buna
Cel mai recent răspuns: marinela bereghean , utilizator 21:55, 22 Ianuarie 2010
LEGEA nr. 95/2006. actualizata. si eu am aceeasi opinie, in plan personal.
Buna seara
Va multumesc frumos petru raspuns
O seara placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se plateste spitalizarea la accidente rutiere? unguru unguru buna ziua in data de 21.01.2013 am suferit un accident rutier ,nu a fost din vina mea eu sunt asigurat medical ,cei de la spital au venit cu un formular si am ... (vezi toată discuția)
Spitalizarea în caz de accident Maria bulucz Maria bulucz A facut accident de mașină,fiind singur în masina, iar dupa un an a venit hartie de la spital ca trebuie sa plateasca spitalizarea desi atunci ne-au cerut ... (vezi toată discuția)
Contributii sanatate avocati monik monik dragi colegi avocati, am si eu o nedumerire caci am auzit mai multe opinii despre cele de mai jos. dupa cum se stie, avocatii platesc 10% din salariu la barou ... (vezi toată discuția)