avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bani din pensie privata inainte de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bani din pensie privata inainte de pensionare

Buna seara!

Am o intrebare legata de fondul de pensii private.
Contribui de cativa ani la fondul de pensii private (pilonul 2) si am verificat online cati bani s-au adunat pana acum (am la Generali, daca are vreo importanta).

As vrea sa stiu daca este posibil (conform legii) sa primesc banii acumulati (sau macar o parte din ei) inainte de "termen" (adica inainte sa ies la pensie).
Mentionez ca mai am mult pana ies la pensie (cateva decenii).

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dacă în oug 4/2023 este reglementată restituirea ... costeageorge costeageorge Buna ziua, Dacă în OUG 4/2023 este reglementată restituirea eșalonată a contribuției de sănătate reținută în 2023 din pensiile mai mari de 4000 ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pikii12 pikii12 buna ziua.am pensie privata obligatorie si pensie facultativa pilonul2...care dintre cele doua pensii o afecteaza pe cea de la stat?eu o sa ies la pensie cam ... (vezi toată discuția)
Retragere din pilonul ii penie privata sburlea corina sburlea corina Buna ziua. Odata cu aparitia pensiei private m-am inscris in Pilonul II de pensii, cu toate ca nu eram obligata conform legii (aveam o varsta mai mare decat ... (vezi toată discuția)