avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Veniturile obtinute ca si recenzor la Recesamantul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Veniturile obtinute ca si recenzor la Recesamantul agricol 2021 ...

Veniturile obtinute ca si recenzor la Recesamantul agricol 2021 se iau in considerare la calculul bazei pentru indemnizatia de crestere copil?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copii lavi17 lavi17 Buna As avea o intrebare in legatura cu indemnizatia de crestere copil in varsta de pana la 2 ani. Se ia in considerare pt calculul indemnizatiei veniturile ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate pentru jumatate de norma? serbucornel serbucornel sunt angajat in sistemul bugetar cu jumatate de norma.....sotia mea a ramas insarcinata....este posibil sa pot intra eu in concediu de maternitate 2 ani si sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil gheorghe ionela gheorghe ionela daca pe langa salariu (12 luni)am venituri suplimentare din activitati independente (PFA traducator autorizat) iar data nasterii copilului va fi intre 15 si 20 ... (vezi toată discuția)