avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Securitate in munca- SSM -Suprafata birou
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Securitate in munca- SSM -Suprafata birou

Spatiu in birou pentru 2 angajati,
Buna ziua
Cati mp sau mp3 trebie sa aiba biroul cu 2 angajati, sau cat e suprafata necesara pentru un angajat, pentru a fi in legalitate?
Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2022
Conta2021, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:06, 24 Iunie 2022
Nu mai postati aceeasi discutie pe mai multe sectiuni de forum. Ati primit raspuns aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul de vaccinat - data cu caracter personal? cornel1969 cornel1969 Buna Ziua Lucrez intr-o multinationala, la nivel de grup regulat trebuie sa actualizam anumite liste cu personalul vaccinat, nu se impune nimic, doar se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o întrebare. cum pot sa închid firma pentru că ... Mocan Ramona Mocan Ramona Buna ziua, am o întrebare. Cum pot sa închid firma pentru că nu pot sa ami mai plătesc cheltuielile și datoriile. (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala pentru motivarea neprezentari la locul de munca din motive medicale si refuzata de catre angajator!este legal refuzul qngajatorului? Andra Alexa Andra Alexa Buna ziua!In data de 07.01.2019,pentru ca am fost bolnava si in imposibilitatea de a ma deplasa la spital pentru un medical pe care ulterior l-am obtinut insa ... (vezi toată discuția)