avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract consultanta PJ - PF nerezident
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract consultanta PJ - PF nerezident

Buna ziua! Societatea farma din Romania doreste incheierea unui contract de consultanta cu o persoana fizica nerezidenta, de origine libaneza. Este posibil si care ar fi caracteristicile acestui contract? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2022
PEOPLE MANAGEMENT, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 22:03, 24 Iunie 2022
De unde se presteaza acest serviciu ? Va trebui retinut impozit pe veniturile nerezidentilor in cota de 10% si declarat de firma din Romania in D100
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2022
Grama Cornel - Consultant fiscal, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare- activitate dependenta cu un nerezident Olteanu Cornelia Olteanu Cornelia Daca o firma din Romania doreste sa incheie un contract de colaborare cu un nerezident ,persoana fizica (nu face parte din UE) pentru prestari servicii.Ce ... (vezi toată discuția)
Cum platim o persoana fizica din strainatate ce ne reprezinta TudorC TudorC Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu niste sfaturi. Firma noastra ofera servicii in domeniul IT online (webdesign, promovare, optimizare etc). Avem acum o ... (vezi toată discuția)
Conventie civila pentru nerezident Conta2021 Conta2021 Buna ziua, Se poate incheia conventie civila pentru nerezident, executa o consultanta si nu poate emiet factura? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)