avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!Am intrebare la dumneavoastra,daca zilele de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!Am intrebare la dumneavoastra,daca zilele de concediu ...

Buna ziua!Am intrebare la dumneavoastra,daca zilele de concediu reportate sunt platite,ce se intampla cu bonurile de masa aferente,multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:42, 25 Iunie 2022
zilele de concediu se platesc doar la incetarea contractului de munca. cand sunteti in concediu nu primiti bonuri de masa.
În sensul normelor de a aplicare a legii nr. 165/2018, nu se consideră zile lucrate perioadele în care salariaţii efectuează concediul de odihnă, potrivit Legii nr. 53/2003 - Codul muncii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, sens in care ni se acordă tichete de masa pe durata CO.
Mai exact,concediul de odihna neefectuat,platit bonurile de masa se opresc?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul neefectuat se compensează in bani ...bani pe tichete nu are de ce sa vi se oprească.
Nu ma refer ca mi va opri bani pe tichete,m a m gandit ca se vor opri tichetele de masa fix pentru zilele de concediu platite,multumesc mult!
Cornel Vasile a scris:

Concediul neefectuat se compensează in bani ...bani pe tichete nu are de ce sa vi se oprească.

Alte discuții în legătură

Tichete de masa și concediu de odihna neefectuat Iulianabarbulescu@gmail.com Iulianabarbulescu@gmail.com Bună ziua Anul acesta mi s-au plătit 21 de zile de concediu neefectuat în 2015 și 2016 , dar nu am primit tichetele de masa pentru aceste zile. Va ... (vezi toată discuția)
Situatie: 15 zile co inainte de prenatal neefectuate ContSters114803 ContSters114803 Situatie : daca inainte de a intra in prenatal mai am 15 zile de concediu odihna si contractul de munca se suspenda pe un an, angajatorul trebuie sa imi ... (vezi toată discuția)
Codul muncii!!! aaaalinuta aaaalinuta buna ziua, am si eu o intrebare, daca nu mi am luat concediu tot pe anul trecut(2017),, iar in 2018 am optat pentru ca firma sa mi dea banii. Intrebarea este ... (vezi toată discuția)