avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna ziua, mi-am infiintat un PFA cu activitatea ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna ziua, mi-am infiintat un PFA cu activitatea jocurilor de ...

Buna ziua, mi-am infiintat un PFA cu activitatea jocurilor de artificii. Inainte sa prestez serviciul ma intalnesc cu clientul, iau un avans facem contract si cam aia ar fi, dar intrrbarea mea e urmatoarea: contractul respectiv trebuie inregistrat? Sau este suficient bonul fiscal emis la semnarea contractului

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare si facturare pe pfa noraleonte noraleonte Buna ziua! Doresc sa imi infiintez un PFA prin care sa prestez servicii de design grafic. Stiu ca inainte de a colabora cu un client, trebuie sa semnez cu el ... (vezi toată discuția)
Cum pot sã încasez bani fãrã casã de marcat? Irimescu_Damian Irimescu_Damian Am un SRL axată în primul rând pe prestări servici informatice (creare pagini web, depanare unități PC, consultanță achiziționare ... (vezi toată discuția)
Sunt pfa, ce cheltuieli îmi pot deduce pentru cod caen 7420? Mara8912 Mara8912 Este nevoie sa fac doar un contract de comodat între mine si PFA? si presupun combustibilul trebuie emis pe CUI-ul PFA-lui. Ce alte Chieltuieli mai pot ... (vezi toată discuția)