avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... timp liber acordat in compensarea orelor lucrate peste ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

timp liber acordat in compensarea orelor lucrate peste norma

Buna seara. as vrea sa stiu daca in conditiile in care programul meu de lucru este 12/36 si intr-o luna lucrand la acest program adun de exemplu 20 ore peste norma lunii respective, am dreptul sa renunt la plata lor si sa solicit compensarea cu timp liber acordat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:06, 24 Iunie 2022
Nu aveți niciun astfel de drept, mai întâi este compensarea și in cazul in care aceasta nu este posibila atunci vine plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere pentru cei care lucreaza in tura? andradaa andradaa Buna ziua, sunt un angajat la stat si lucrez 12/36 indiferent de zile libere,si week enduri. Nu beneficiez niciodata de zilele libere de care colegii mei de ... (vezi toată discuția)
Norma de munca lunara pentru o sectie de spital florincamelia florincamelia cum se determina numarul de ore suplimentare (lucrate in zile de sambata si dumunica) si cum se acorda liberele aferente acestor ore intr-o sectie de spital ... (vezi toată discuția)
Legalitate program 12/24 - 12/48 Elena_Denisa Elena_Denisa Buna ziua, am nevoie de ajutor... in exprimare #-o Cum explic cuiva de ce nu e legal 12/24... si atat si ca trebuie sa fie 12/24, 12/48, va rog? (vezi toată discuția)