avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 PFA Coduri CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

PFA Coduri CAEN

Buna ziua
Vreau sa mi deschid un magazin de plante etnobotanice si ma intereseaza sa stiu ce coduri CAEN sunt necesate pentru a-mi desfasura activitate ?Stiu cele 2 coduri CAEN pentru firme (4622 respectiv 4776 ) si am o nelamurire in cazul unui PFA legat de coduri ??Astept un raspuns
Va multumesc :D
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 09:34, 19 Ianuarie 2010
doar plante etnobotanice sau si ghivece, vaze etc? pentru produse etnobotanice sunt bune codurile indicate de dumneavoastra. ce nelamirire aveti legata de pfa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma cu activitate vanzare plante etnobotanice humble humble Buna ziua, Am deschis un nou topic pe aceasta tema deoarece desi am citit cele doua topic-uri deja dechise nu mam lamurit deloc in legatura cu autorizatiile ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl  ileana george ileana george Vreau sa deschid un magazin cu profil Comercializare produse fitosanitare , seminte , plante , pomi si alte marfuri industriale . As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Alegere domeniu de activitate vladpaul vladpaul Buna ziua, numele meu este Vlad Paul si sunt interesat sa imi deschid o firma sau o asociatie familiala impreuna cu viitoarea sotie. Problema este ca noi ca si ... (vezi toată discuția)