avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate! Buna seara! As dori sa stiu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate! Buna seara! As dori sa stiu care sunt ...

Pensie de invaliditate!

Buna seara! As dori sa stiu care sunt bolile care se incadreaza la pensia de invaliditate gradul unu, doi sau chiar trei sau actul normativ si lista in care sunt prevazute criteriile de acordare a unei pensii de boala din sistemul public de pensii. Va multumesc anticipat pentru raspuns! Cu stima, V.B

Alte discuții în legătură

Pensionarea pe caz de boala TeodoraM TeodoraM Este necesar un anumit nr. de ani munciti, pana la o varsta, pentru a iesi la pensie pe caz de boala? Pentru o persoana de 40 de ani ma interesa.Multumesc! (vezi toată discuția)
Care sunt bolile pentru pensionarea de boala in gradul 2 si 3? ancastupar2005 ancastupar2005 buna ziua. va rog sa-mi spuneti care sunt bolile dupa care te incadreaza intr-un grad de invaliditate (2 sau 3) Institutul National de Expertiza si Recuperare ... (vezi toată discuția)
Lncadrare boli intr-un grad de invaliditate eagle_free eagle_free Buna ziua. Unchiul meu sufera de mai multe afectiuni si 1) vreau sa stiu daca se incadreaza intr-unul dintre gradele de invaliditate pentru pensie de ... (vezi toată discuția)