avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectare hotarare judecatoreasca definitiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectare hotarare judecatoreasca definitiva

Buna ziua,

1. Daca nu se respecta programul de vizita, din partea tatalui, acesta dorind ca saptamana acordata prin intermediul Judecatoriei, in loc de August sa se desfasoare in Iulie, fara acordul meu, ce anume pot face pentru a proteja copilul?

2. Tatal copilului a obtinut credit Prima casa prin acte false. Daca, cumva, prin acelasi parcurs ar putea face pasaport si procura copilului, fara acordul meu, ce anume pot face? Pentru a nu parasi tara, fara acordul meu.

3. Mentionez faptul ca nu plateste pensie intretinere, lucreaza in alta tara.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 09:32, 27 Iunie 2022
Care e diiferenta dintre o saptamana in august si una in iulie? De ce trebuie sa protejati copilul?
Nu poate face procura falsa, procurile se inregistreaza intr-un registru national unde se pot verifica.
Il puteti executa pentru pensia alimentara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot parasi tara? puscas cristina puscas cristina Buna am si eu o intrebare eu am un bebelus de sase luni eu si tatal lui ne-am separat baiatul este pe numele lui l-am dat in judecata pt custodia copilului ... (vezi toată discuția)
Pasaport yokyky1 yokyky1 deci am o fata de 12 ani si as vra sai fac un pasaport sunt pe teritoriul austria.in primul rand nu pot sai fac un pasapot fara acordul tatalui.dar am facut ... (vezi toată discuția)
Trecerea pe numele mamei denine denine Am si eu o intrebare: Cum pot sa imi trec copilul pe numele meu? Copilul are 2 ani si e pe numele tatalui.Noi nu suntem casatoriti,nu am fost casatoriti nu ... (vezi toată discuția)