avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna seara , de curand am deschis un service auto , ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna seara , de curand am deschis un service auto , firma este ...

Buna seara , de curand am deschis un service auto , firma este SRL , vand si piese clientilor pe care le montez tot eu . Intrebarea mea este : am nevoie de casa de marcat sa pot oferi bon fiscal sau ar fi deajuns doar factura si chitanta , ma refer atat la persoane fizice cat si juridice. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:05, 28 Iunie 2022
la persoane fizice e obligatoriu bonul fiscal pe cand la persoane juridice prestarea de servicii poate fi cu chitanta .

Dar daca tot veti avea casa de marcat mai bine dati la toata lumea bon fiscal si factura la firme si la cine solicita dintre persoanele fiizce. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate emitere bon fiscal cybercat86 cybercat86 Buna ziua, Detin o firma care are ca activitate principala: 4540 - Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea ... (vezi toată discuția)
Factura si chitanta sau bon fiscal? mari63 mari63 Am un SRL, platitor de TVA,din aprilie incep activitatea (sper sa termin investitia ) in domeniul Prestari servicii ( Cod CAEN 9609 ) - Ingrijire animale de ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau bon fiscal pt persoane fizice? stefanl760 stefanl760 buna ziua !as dori sa stiu daca o societate comercializeaza si monteaza panouri solare pt persoane fizice ce trebuie sa elibere la factura chitata sau bon de ... (vezi toată discuția)