avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pensie, conform Deciziei CCR 632/2018
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensie, conform Deciziei CCR 632/2018

In cazul pensionarii, conform Deciziei CCR 632/2018, eu, avand un certificat de handicap mediu (hipoacuzie de perceptie bilaterala - sau pe scurt surditate, la ambele urechi) as putea iesi la pensie mai devreme cu 10 ani ?
Mentionez ca gradul de handicap l-am obtinut abia anul trecut (2021) deoarece nu am stiut ca se poate acorda handicap si pentru afectiunea mea, si ce medici intrebasem pana atunci mi-au spus ca nu se poate.
Afectiunea de care sufar o am dobandita din copilarie (la varsta de 1 an sau 2) cand am facut un tratament cu streptomicina, care afecteaza nervul auditiv.
Mai fac mentiunea ca am varsta de 55 de ani impliniti, si in campul muncii am 35 de ani lucrati, excluzand stagiul militar - 1 an si 4 luni.

Alte discuții în legătură

Bună ziua am 49 de ani și sunt pompier de 15 ani. sufăr de ... Koasz72 Koasz72 Bună ziua Am 49 de ani și sunt pompier de 15 ani. Sufăr de miopie.la ochiul drept care cu timpul a ajuns la destul de mare -8. Ochiul stâng este normal.Dr ... (vezi toată discuția)
Pot iesi la pensie? Daniela ionita Lefter Daniela ionita Lefter Buna ziua!Am citit despre legea 632/26noiembrie 2018,referitoare la iesirea la pensie mai devreme cu 10 ani.Am lucrat ca mecani auto 19 ani,am suferit 2 ... (vezi toată discuția)
aveti model de contestatie decizie grad de handicap pentru judecator ? olden olden aveti un model de contestatie adeciziei stabilire grad de handicap pentru judecator ? ce inseamna [b]respinge contestatia [/b]... impotriva certificatului ... (vezi toată discuția)