avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Cum pot afla cine a încasat subvențiile de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Cum pot afla cine a încasat subvențiile de la Apia,a ...

Buna ziua.Cum pot afla cine a încasat subvențiile de la Apia,a unui teren agricol,dacă cei de la primărie nu vor sa îmi dea informații și ma pun sa plătesc impozitul din ultimii ani?Teren l-am primit prin moștenire.Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Contract de comodat inregistrat la anaf? Melania I. Melania I. Buna ziua! In cazul incheierii unui contract de comodat intre persoane fizice, acesta trebuie inregistrat la ANAF, cf legislatiei in vigoare? Dar la notar? In ... (vezi toată discuția)
Identificare teren agicol DragosManea DragosManea Buna ziua In urma decesului soacrei mele am mostenit printre altele si un teren agricol extravilan de 1 ha in comuna Cosmesti judetul Galati. Pana la decesul ... (vezi toată discuția)
Acordare subventii rodica_rodi rodica_rodi Buna ziua.Sunt administratorul unei firme ce lucreaza teren agricol in arenda luat de la persoane fizice cu care am incheiat contracte de arenda,inregistrate ... (vezi toată discuția)