avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Important! Buna ziua, Am urmatoarea situatie, Sotul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Important! Buna ziua, Am urmatoarea situatie, Sotul meu in prezent, este ...

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie,

Sotul meu in prezent, este internat la spitalul de pneumo cu diagnostic de TBC,
La ultimul loc de munca unde a lucrat, a avut contract de munca pe perioada determinata(3 luni) care s-a implinit
astazi 28,06,2022.Mentionez ca este internat din data de 09,05,2022 iar pe luna mai a primit indemnizatie pentru C.M de la societatea unde a lucrat. In situatia in care a ramas fara loc de munca ce se intampla cu concediul medical?Unde trebuie depus?
Am inteles din diferite discutii avute ca se poate depune un dosar cu documente prin care ar putea primi
indemnizatia pentru concediu medical de la stat.Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac in acest sens.!
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2022
Alecra, utilizator

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate samblaky samblaky Internat în spital fiind, neasigurat, cu diagnostic TBC, am înţeles că pentru acest diagnostic spitalizarea şi tratamentul este gratuit.Dar pentru a ... (vezi toată discuția)
Probleme concediu medical blondi3 blondi3 buna ! sunt noua pe forum si as avea si eu doua intrebari: 1.daca internarea unui pacient se prelungeste pe o perioada de 2-3luni se poate elibera concediu ... (vezi toată discuția)
Drept la concediu medical dupa infarct - 1 an ? tushu tushu Buna Seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In luna februarie a.c. am suferit un infarct miocardic major, edem pulmonar acut si am fost internata ... (vezi toată discuția)