avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare de sanatate

Internat în spital fiind, neasigurat, cu diagnostic TBC, am înţeles că pentru acest diagnostic spitalizarea şi tratamentul este gratuit.Dar pentru a beneficia de concediu medical platit, aş putea să mă asigur şi să beneficiez de concedii medicale plătite?

Alte discuții în legătură

Spitalizare de urgenta bebibebo bebibebo Buna ziua. Am fost internat la urgenta, luni 3.10.2011, la Spitalul Universitar. In urma investigatiilor realizate in acea noapte a reiesit ca trebuie sa fiu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical tbc suribia suribia Buna ziua! Daca beneficiez de concediu medical 6 luni pentru TBC de la firma la care lucrez, pot sa functionez separat pe PFA (fara sa-mi suspend ... (vezi toată discuția)
Angajatorul îmi cere ieșirea din spital pe motiv că nu crede diagnosticul comunicat de mine. ce mi se poate întâmpla dacă refuz să i-o arăt? reli_relly reli_relly Buna seara. Ma confrunt cu o problema la locul de munca , si anume: Am fost internată în spital iar pe zilele de spitalizare mi.a fost eliberat un concediu ... (vezi toată discuția)