avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Clauza de exclusivitate este ilegala? Comerciantul, in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Clauza de exclusivitate este ilegala? Comerciantul, in relatie ...

Clauza de exclusivitate este ilegala? Comerciantul, in relatie tot cu un profesionist, are prevazuta clauza de exclusivitate de a nu achiziționa produse asemănătoare de la un alt furnizor pe perioada derulării contractului. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:16, 29 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, clauzele de exclusivitate nu sunt ilegale, de principiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de distributie ContSters57430 ContSters57430 Buna ziua, Societatea la care lucrez va incheia un contract de distributie pentru uleiuri de masini (are calitatea de Distribuitor). In contract este ... (vezi toată discuția)
Contract cu site de reduceri colective QED QED Am nevoie de un sfat in legatura cu un contract pe care il am cu un site de reduceri colective. Stiti probabil despre ce e vorba...acele site-uri care vand ... (vezi toată discuția)
Contract de reprezentant si confidentialitate DESAN DESAN Buna ziua tuturor, Am o firma mica in Germania si ma ocup cu procurarea celor mai bune preturi si bunuri din UE. O firma din Romania vrea sa faca import din ... (vezi toată discuția)