avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, ati putea sa ma ajutati,d-lor avocati din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, ati putea sa ma ajutati,d-lor avocati din experientele ...

Buna ziua, ati putea sa ma ajutati,d-lor avocati din experientele dvs si nu numai cu un caz in care a fost schimbata incadrarea juridica din concurs de infractiuni a unor fapte de luare de mita , care s-au intamplat la o perioada de 2 luni una de cealalalta, in forma continuata de savarsire a infractiunii? Va rog mult sa ma ajutati! Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa va intreb la ce perioada de timp o fapta ... 19790902 19790902 Buna ziua, as dori sa va intreb la ce perioada de timp o fapta de luare de mita repetata se incadreaza juridic la concurs de infractiuni? Daca perioada er fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori daca se poate sa ma lamuriti in doua privinte: ... 19790902 19790902 Buna ziua, as dori daca se poate sa ma lamuriti in doua privinte: 1) Un politist judecat pentru luare de mita, 2 acte materiale( flagrant cu 600 de lei si un ... (vezi toată discuția)
Un sfat anamariacelik anamariacelik paote cineva sa-mi spuna o cale de arecupera o suma data unei persoane pentru un serviciu neefectuat? mai explicit: o anume persoana angajata la pompieri s-a ... (vezi toată discuția)