avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, as dori sa va intreb la ce perioada de timp ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, as dori sa va intreb la ce perioada de timp o fapta ...

Buna ziua, as dori sa va intreb la ce perioada de timp o fapta de luare de mita repetata se incadreaza juridic la concurs de infractiuni? Daca perioada er fi de 3 luni,ar fi corecta incadrarea sau ar putea fi considerata forma continuata?
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2022
19790902, utilizator
Cel mai recent răspuns: 19790902 , utilizator 14:54, 20 Iunie 2022
Daca actiunea este savarsita in realizarea aceleiasi rezolutii infractionale, atunci putem vorbi de o infractiune continuata.


Mihăilă Sebastian a scris:

Daca actiunea este savarsita in realizarea aceleiasi rezolutii infractionale, atunci putem vorbi de o infractiune continuata.

Imi puteti da cateva lamuriri cu privire la modul in care se calculeaza pedeapsa atat pt o infractiune continuata cat si pt concurs de infractiuni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiunea continuata lorelai_3691 lorelai_3691 Am un prieten care a savarsit mai multe furturi in doua orase . A fost prins si acum este judecat in doua dosare distincte. Intr-un dosar este incadrat la art. ... (vezi toată discuția)
Furt lorelai_3691 lorelai_3691 In cazul unui inculpat condamnat pt infaptuirea mai multor fapte de furt calificat , care este deosebirea intre acuzatia de concurs de infractiuni sau ... (vezi toată discuția)