avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, cum pot afla valoarea totala a sumelor ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, cum pot afla valoarea totala a sumelor platite pt ...

Buna ziua, cum pot afla valoarea totala a sumelor platite pt o poprire? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: costelc , utilizator 10:45, 30 Iunie 2022
Buna ziua,

Va adresati executorul judecatoresc care a infiintat poprirea cu o cerere in acest sens.

Cu stima.
Cererea trebuie trimisa in scris sau se poate si prin email?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces la total plati poprire Diaconu_D Diaconu_D Buna ziua, Am o poprire care a fost pusa pe toate conturile deschise la banci si pe salariu. In momentul instaurarii popririi erau bani in conturi, care au ... (vezi toată discuția)
Executare silita cheltuieli de judecata din sulta Vilb Vilb Impreuna cu fratii mei, suntem trei si cu un frate vitreg am mostenit o garsoniera de la tata, fratele vitreg nu a vrut sa se prezinte amiabil si apoi a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am pe cineva in familie care a avut o poprire pusa ... damalina00 damalina00 Buna ziua! Am pe cineva in familie care a avut o poprire pusa pe salariu de un executor. Poprirea trebuia ridicata deja de 2 luni de zile dar executorul nu mai ... (vezi toată discuția)