Am o poprire care a fost pusa pe toate conturile deschise la banci si pe salariu. In momentul instaurarii popririi erau bani in conturi, care au fost retrasi catre executor. Apoi, dupa ce a primit firma instiintare despre poprire, au inceput sa plateasca direct catre executor.
Cum pot afla cati bani au plecat spre executor? Ma intereseaza sa stiu cat mai am de plata.
Executorul trebuie sa imi spuna acest lucru? Am facut o cerere scrisa, trimisa pe email, dar nu am nici un raspuns de la executor.
Mergeti direct la sediul executorului judecatoresc.
Daca nu, faceti o scrisoare cu CONTINUT DECLARAT SI CONFIRMARE DE PRIMIRE.
Va trebui sa formulize un raspuns!
Este foarte normal sa cunoasteti unde se duc banii dvs, si sa aveti o imagine clara de ansamblu!
Ma ajutati, va rog sa formulez o adresa in acest sens. Ce am trimis eu pe email nu a primit raspuns. As vrea sa le trimit prin posta cu confirmare de primire, dar si sa sune si sa fie ok formulata.
Ma ajutati, va rog sa formulez o adresa in acest sens. Ce am trimis eu pe email nu a primit raspuns. As vrea sa le trimit prin posta cu confirmare de primire, dar si sa sune si sa fie ok formulata.
Poprire
maya2323
O firma straina, in speta ebay poate pune poprire pe conturi in Romania sau mai rau sa aiba drepturi asupra bunurilor gen casa, masina? Este un caz in care ... (vezi toată discuția)