avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum raspund unui Birou executor judecatoresc?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum raspund unui Birou executor judecatoresc?

O firma este instiintata de catre un executor judecatoresc ca trebuie sa puna poprire pe banii unei angajate,conf unei hotarari judecatoresti de executare silita.
Am doua intrebari:
1 - daca angajata nu mai lucreaza la firma ,ce acte trebuie trimise?
2 - e bine daca se trimite raspunsul pe email?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2019
bbt, utilizator
Cel mai recent răspuns: bbt , utilizator 10:12, 23 Octombrie 2019
I. II puteti trimite o copie dupa decizia de incetare a contractului de munca, sau orice act mai poate cere.
2. Daca comunicarea s-a facut prin email puteti raspunde la fel.
~ Conținut șters la cerere ~
Comunicarea a sosit prin posta si raspunsul l-am dat prin email,la care am atasat decizia de incetare a CM.
Ma gandesc ca nu am o confirmare a primirii ,asa ca voi trimite si o scrisoare cu confirmare primire.
De aici se naste o alta nedumerire:ce se intampla daca posta nu gaseste pe nimeni la birou pentru a lasa scrisoarea si nici nu se prezinta nimeni sa o ridice in cele 10 zile ?
O trimiteti cu confirmare de primire. Nu o ridica nimeni...o sa va anunte asta si dvs. aveti dovada ca ati facut notificare, daca intreaba cineva...
Puteti face un print screen si la pagina cu mail-ul trimis si pastra undeva, impreuna cu raspunsul de la posta.
Va multumesc tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare incetare cim Ioanam2010 Ioanam2010 Buna seara, Cum se recomanda transmiterea notificarii de incetare a CIM? Prin email este valida? Sediul firmei este in Cluj dar eu lucrez la un punct de ... (vezi toată discuția)
Cum se comunica o decizie de concediere anonim2009 anonim2009 buna ziua exista niste pasi obligatorii de urmat de catre angajator in ceea ce priveste comunicarea decizie de concediere? ce se intelege prin posta? se ... (vezi toată discuția)
Comunicare decizie desfacere contract munca voicualinacosmina voicualinacosmina Unui salariat i-a fost intocmita decizia de concediere disciplinara. In momentul in care s-a dorit comunicarea acestei decizii in timpul serviciului salariatul ... (vezi toată discuția)