avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Acces la total plati poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Acces la total plati poprire

Buna ziua,

Am o poprire care a fost pusa pe toate conturile deschise la banci si pe salariu. In momentul instaurarii popririi erau bani in conturi, care au fost retrasi catre executor. Apoi, dupa ce a primit firma instiintare despre poprire, au inceput sa plateasca direct catre executor.
Cum pot afla cati bani au plecat spre executor? Ma intereseaza sa stiu cat mai am de plata.
Executorul trebuie sa imi spuna acest lucru? Am facut o cerere scrisa, trimisa pe email, dar nu am nici un raspuns de la executor.

Ce pot face?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:04, 6 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bine este să plătiți un avocat, să vă însoțească la biroul executorului, și să studieze dosarul.
Interesați-vă de un avocat specializat pe drept civil și executări silite.

Dacă executorul vă reține bani în plus, puteți formula contestație la executare la Judecătoria de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum raspund unui birou executor judecatoresc? bbt bbt O firma este instiintata de catre un executor judecatoresc ca trebuie sa puna poprire pe banii unei angajate,conf unei hotarari judecatoresti de executare ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara notificare doar_dana doar_dana Buna ziua, am primit o notificare din partea bancii de la care imi primesc pensia, cum ca s-a facut poprire pe conturi de catre un executor judecatoresc. Deja ... (vezi toată discuția)
Poprire maya2323 maya2323 O firma straina, in speta ebay poate pune poprire pe conturi in Romania sau mai rau sa aiba drepturi asupra bunurilor gen casa, masina? Este un caz in care ... (vezi toată discuția)