avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,am dezbătut moștenirea după părinții ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,am dezbătut moștenirea după părinții decedați ...

Bună ziua,am dezbătut moștenirea după părinții decedați eu cu cele doua surori totul la notar în regulă ne a revenit la fiecare câte o cotă parte din casă, eu acum aș vrea să cedez sau sa vând cotă mea unui nepot se poate sa fac asta și cum ar trebui sa procedez? Prin donație sau prin vânzare cumpărare? Dacă fac asta mai trebuie și semnătura lor iar? Nu știu care e procedura și aș vrea să mă îndrumați, și încă o întrebare după cât timp pot face acest lucru din momentul dobândirii certificatului de moștenitor după o lună, 2,3 ,6 luni un an?vă rog să mă ajutați cu toate informațiile corecte ,mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 11:42, 30 Iunie 2022
Puteti sa ii dati/vindeti cand vreti si cum vreti, dupa ce ati intabulat dr. dvs. asupra cotei de casa (CM-ul). Nu aveti nevoie de semnatura lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament criog criog sunt in urmatoarea situatie: 1. bunicul a decedat; 2. s-a facut succesiunea; 3. bunica a primit procentul cel mai mare din apartament; 4. celelalte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. cum procedez ... Monica R Monica R Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. Cum procedez pentru a deveni unic proprietar al imobilului si terenului aferent, mostenire dupa parinti, ... (vezi toată discuția)
Cedare parte de mosternire cu o conditie. zzanetta zzanetta Vreau sa cedez patea de mostenire dupa parinti surorii mele si sa poata intabula casa parinteasca dar as vrea cu conditia sa nu poata vinde partea mea cedata ... (vezi toată discuția)