avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontare intervenții chirurgicale pentru cei care ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontare intervenții chirurgicale pentru cei care plătesc ...

Decontare intervenții chirurgicale pentru cei care plătesc lunar la CNAS

Vă rog mult să mă lămurească cineva de ce trebuie să plătim sume exorbitante pentru intervenții chirurgicale, dacă de ani de zile contribui lunar la CNAS. Dacă optezi să faci măcar niște analize gratuite, ești amânat luni de zile, ca să nu mai apuci să remediezi problema de sănătate în degradare progresivă. Ca să nu mai spunem de intervenții chirurgicale! Nu ne operează nimeni gratuit și sumele sunt copleșitor de mari! De aceea pleacă oamenii din țară, pentru că în străinătate cei care muncesc nu plătesc pentru a li se salva viața! Este strigător la cer! Ce este de făcut? Cine trebuie să plătească pentru aceste bătăi de joc la adresa oamenilor simpli?
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2022
Mimi78cc, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare bani cas lauraepure lauraepure Tatal meu (pensionar) a facut o operatie - dezlipire retina. Costurile opertiei s-au ridicat la aprox. 1500 ron, suma platita de noi. (spitalul de stat ne-a ... (vezi toată discuția)
Cass, anaf si declaratia 604 precious007 precious007 Buna ziua, Am vrut sa deschid acest topic pentru ca am gasit erori pe site si un numar mare de oameni dusi in eroare tocmai din cauza unui articol de pe ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedam corect? ContSters161342 ContSters161342 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedeze comitetul executiv ,pentru a nu avea probleme cu recuperarea banilor ,daca va fi vorba sa se ... (vezi toată discuția)