avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, de câteva luni avem o problema cu o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, de câteva luni avem o problema cu o vecina din bloc, ...

Bună ziua, de câteva luni avem o problema cu o vecina din bloc, mai exact toată ziua e beată, nici nu asta ar fi problema, ci faptul că regulat urinează în casă scării. Acum cu venirea verii, este și mai mare problema din cauza mirosului. Întrebarea este ce ar fi de făcut si cui am putea sa ne adresăm pentru rezolvarea problemei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:23, 2 Iulie 2022
DJSP sesizata de locatari, ii poate aplica o amenda contraventionala, dar problema nu este sigur ca se va rezolva.
Comportamentul vecinei tine de psihicul acesteia. Discutii directe cu vecina in prezenta rudelor poate fi o solutie.
Daca detineti probe temeinice,asociatia de proprietari are dreptul legal sa sesiseze autoritatea de sanatate publica si politia teritoriala
Asociatia de proprietari prin reprezentant legal ar trebui sa contacteze familia,apartinatorii persoanei care cauzeaza neajunsuri/disconfort
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2022
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc hazna unde pot gasi o rezolvare? de ani de zile la parterul ... Yasmin1983 Yasmin1983 Bloc hazna Unde pot gasi o rezolvare? De ani de zile la parterul blocului urineaza cainii anumitor locatari. De spalat se spala o data pe saptamana sau la ... (vezi toată discuția)
Miros pestilențial de la vecin kanai kanai Bună ziua, aș vrea să intreb care ar fi calea de urmat în următoarea situație: de ceva vreme (cel puțin un an), din apartamentul unei vecine vine un ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari - legalitate contract de comodat liviu.halus liviu.halus Am urmatoarea problema: In blocul in care locuiesc exista un apartament al carui proprietar a acumulat datorii foarte mari la furnizorul de utilitati si la ... (vezi toată discuția)