avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Furt de identitate, C.i. false
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Furt de identitate, C.i. false

Bună ziua!
Pe scurt: am o problemă cu niste buletine false făcute după al meu, am făcut reclamație la Poliție, sunt deja cam 8 ani și nu s-a soluționat nimic. In schimb, primesc amenzi din toată Europa, am poprire pe salariu de la ANAF, sunt in Banca de datornici și lista de probleme continuă, fără să am eu vreo vină.
Unde mă pot adresa in continuare, daca Poliția nu reușește să mă ajute?
E posibil să-mi schimb CNP-ul?
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2022
Irina Balcangiu, utilizator

Alte discuții în legătură

Legalitate site cu liste datornici ririana ririana Este legal ca un site sa afiseze liste cu datornici (persoane fizice si juridice) ? Se numeste datornic punct ro si cere CNP si numar de telefon pentru ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera radar, primita in europa desi masina nu imi mai apartine quze quze Buna seara. De ceva vreme, am tot primit, aproximativ 2 amenzi din Germania de trafic, pt o masina pe care am vandut-o acum 3-4 ani (radiata de la ... (vezi toată discuția)
Cnp gresit loricica73 loricica73 la o cautare prin acte am vazut ca cnp din buletin nu corespunde cu cel din certificatul de nastere. precizez ca buletinul este de acum 10 ani emis si trebuie ... (vezi toată discuția)