la o cautare prin acte am vazut ca cnp din buletin nu corespunde cu cel din certificatul de nastere. precizez ca buletinul este de acum 10 ani emis si trebuie sa-l schimb peste cateva zile.intre timp am semnat acte am cumparat casa,am cont in banca cu acel cnp gresit . ce este de facut in acest caz?daca imi schimb buletinul normal ca imi pune cnp-ul bun caci ii avertizez.dar cum imi mai scot banii din banca caci noul buletin are alt cnp
.va rog ajutati-ma nu este din vina mea
este din vina lor celor de la evidenta populatiei
aceeasi problema a avut-o sotia mea... can am ajuns la starea civila...am descoperit greseala :D
Stai linistita ca se rezolva cand vei schimba buletinul... oricum va trebui sa dai si certificatul de nastere la politie.
Dupa ce vei scoate buletinul nou..anunta bancile!!
Pentru siguranta pastreaza si o coie a buletinului vechi.
Eroare cnp
Ella16
Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Cnp gresit
carmenali
Buna ziua. Anul acesta (la 24 de ani) am descoperit ca ultimele 3 cifre din cnp-ul din buletin difera de cele din certificatlul de nastere. Am mers la evidenta ... (vezi toată discuția)