avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă dețin 20/. din casă și curte în indiviziune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă dețin 20/. din casă și curte în indiviziune cu sora ...

Dacă dețin 20/. din casă și curte în indiviziune cu sora și mama mea ,aceasta având 60/., sora tot cât mine,mama poate să construiască sau să înstrăineze partea ei dacă eu nu sunt de acord?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:15, 4 Iulie 2022
Buna ziua, oricare dintre coproprietari poate instraina cota sa parte indiviza, eventual unui alt coproprietar pentru ca mai greu va gasi un tert care sa doreasca sa cumpere in indiviziune cu straini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unei case fara acordul unuia din mostenitori GabrielaSN GabrielaSN Mama mea are un apartament pentru care a facut acte de succesiune dupa moartea tatalui meu acum 4 ani. Mostenitori santem eu, sora mea si mama. Toate trei ... (vezi toată discuția)
Nelamurire leusan leusan Daca intr-un mandat se specifica ca ,,......poate instraina bunurile mele mobile si imobile succesorale , proprietate rezultate din succesiune.... \\" dar ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat de mostenitor eec eec Buna ziua, Va rog as dori sa va intreb cum pot obtine cerificatul de mostenitor dupa tatal meu mort din 26.06.2013.Mentionez ca mai am o sora si mama mea care ... (vezi toată discuția)