avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nelamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nelamurire

Daca intr-un mandat se specifica ca ,,......poate instraina bunurile mele mobile si imobile succesorale , proprietate rezultate din succesiune.... " dar aceste bunuri se afla in indiviziune pe cote parti pot fi vindute,sdau numai dupa ce acestea sunt individualizate?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 20:38, 6 Februarie 2013
Greu de presupus ca veti putea gasi un cumparator ce v-a accepta sa cumpere numai cota parte indiviza!!!

Prima data trebuie sa faceti iesirea din indiviziune si apoi puteti vinde.
Este posibila vânzarea unei cote parti din bunurile ce compun masa partajabila, urmând ca viitorii cumpărători sa iasă din indiviziune cu actualii coproprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare titlu de mostenitor ada.armina ada.armina Buna seara,am si eu o problema.Detin 1/4 din proprietatea care a apartinut bunicilor din partea mamei(care a decedat de ceva ani).Celelalte 3/4 sunt detinute ... (vezi toată discuția)
Vanzarea cotei inainte de partaj aleenamonica aleenamonica Buna ziua, as avea o intrebare dar mai intai o sa va explic situatia: parintii mei au decedat cu putin timp in urma intr-un accident de masina. Eu mai am un ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unei parti comune a unei locuinte iorddy iorddy buna ziua Am si eu o intrebare sau mai bine zis sa zic pe scurt cum sta treaba: Tatal meu a primit o mostenire dintr-o casa nationalizata, pe actele careia ... (vezi toată discuția)