avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anagajatorul nu imi da concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anagajatorul nu imi da concediu de odihna

Buna ziua! Sunt angajata a unui supermarket, angajatorul cumparand franciza, si acesta nu imi da dreptul sa imi iau concediu de odihna. Ce pot face? Mentionez ca nici anul trecut nu mi a dat zilele de drept, ma tot amana, ulterior s a incheiat anul si mi le a plătit.. Insa eu vreau sa beneficiez de zilele de concediu de odihna avute pe anul acesta, fractionat bineînțeles !
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2022
dhorra27, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 2 Iulie 2022
Este un abuz.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neacordat cristibelciu cristibelciu Lucrez din 15 sept. 2008 dar mi-a facut cartea de munca pe 1 noiembrie 2008. Am luat doar 10 zile de concediu ptr. tot anul 2009, iar restul vrea sa-l faca ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dalela23 dalela23 am si eu o nelamurire....daca am lucrat 5 luni prin somaj....si am renuntzat din diferite motive, prin demisie am dreptul la plata concediului de odihna. stiu ... (vezi toată discuția)
În codul muncii prevede ca zilele de concediu de odihna se iau ... Magie1 Magie1 În Codul muncii prevede ca zilele de concediu de odihna se iau banii cînd încetează contractul de munca. Angajatorul are drept să îmi bage zile de ... (vezi toată discuția)