avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... HG 1618/2009
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

HG 1618/2009

Standardul de cost/elev in invatamantul preuniversitar de stat se refera la toate cheltuielile de intretinere si functionare a scolii+salariile cadrelor didactice, sau se refera doar la salariile cadrelor didactice.
Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 11:50, 18 Ianuarie 2010
HG 1618/2009

Art. 1
(1) Finantarea cheltuielilor cu salariile, sporurile, indemnizatiile si alte drepturi salariale in bani, stabilite prin lege, precum si contributiile aferente acestora, pentru unitatile de invatamant preuniversitar de stat, se face pe baza standardelor de cost pe elev/prescolar.
Acest subiect il gasiti pe :
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri formare profesionale - taxa inscriere -decontare mARA_Mara mARA_Mara Buna ziua! Va rog frumos, daca se poate, spuneti-mi care sunt articolele de lege care reglementeaza decontarea taxei de inscriere la cursurile de ... (vezi toată discuția)
Decontare taxa curs de formare profesionala tt71 tt71 Sunt profesor consilier scolar. Va rog sa imi spuneti in care lege sau ordin de ministru scrie ca se deconteaza cursurile de formare profesionala si daca sunt ... (vezi toată discuția)
Prime de vacanta pentru profesori adrian_emilian adrian_emilian Incepand cu ce an primele de vacanta ale cadrelor didactice se acorda din venituri proprii? Si ce poate insemna venituri proprii,de vreme ce majoritatea ... (vezi toată discuția)