avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... TVA la extinderea de gaze naturale Se percepe sau nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

TVA la extinderea de gaze naturale Se percepe sau nu tva la valoarea ...

TVA la extinderea de gaze naturale
Se percepe sau nu tva la valoarea contractului de extinderea a rețelei de distribuție a gazelor naturale?
Cel mai recent răspuns: vasea_13 , utilizator 10:07, 3 Iulie 2022
Pentru analiza si eventual raspus la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Extinderea se executa la consumator din imobil de locuit in comun sau la casa individuala?
Extinderea se realizează pentru un singur consumator, casa individuala, persoana fizica
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2022
vasea_13, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Branșament gaze curte FPG FPG Bună ziua! Țeava de gaze este pe stradă, la 500-600 metri distanță de casa noastră. Pentru a veni cu țeava până la poartă (deci nu include și ... (vezi toată discuția)
Este legal sa mi se factureze încălzire de la termo (ista) dacă ... Adrian ob Adrian ob Este legal sa mi se factureze încălzire de la termo(ISTA) dacă eu nu am nicio țeavă în casa și nici în uscătorie și casa scării nu sint țevi sau ... (vezi toată discuția)
Extindere retea de gaze Mariana.ivascu82 Mariana.ivascu82 Strada pe care locuiesc nu a fost prinsă în proiectul initial de racordare la rețeaua de alimentare cu gaze și aș dori să stiu dacă, legal, primăria ... (vezi toată discuția)