avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este legal sa mi se factureze încălzire de la termo ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este legal sa mi se factureze încălzire de la termo (ISTA) dacă ...

Este legal sa mi se factureze încălzire de la termo(ISTA) dacă eu nu am nicio țeavă în casa și nici în uscătorie și casa scării nu sint țevi sau calorifere?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:51, 25 Decembrie 2022
Unde se inregistreaza consumul dvs. ? Cereti lamuriri scrise, cu nr. de inregistrare/ data.
În subsolul tehnic este contorului eu am centrala de ap ca și alți vecini care din cite vad eu sint majoritari

POPA GHEORGHE a scris:

Unde se inregistreaza consumul dvs. ? Cereti lamuriri scrise, cu nr. de inregistrare/ data.

Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
imobilul de locuit in comun este racordat la magistrala de furnizare agent termic?

ynocentta a scris:

Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
imobilul de locuit in comun este racordat la magistrala de furnizare agent termic?

Da ,am înțeles ca mai sint 2 sau 3 garsoniere racordate blocul are 80 de garsonire
Aspectul ca dv ati inteles sa va debransati de la sistemul centralizat de furnizare utilitati sa instalati centrala proprie nu constituie temei legal pentru a fi exonerat de la obligatia achitarii lunare de c/v cote comune
Daca exista locatari racordati la sistemul centralizat ,va revine obligatia legala prevazuta de disp L nr 196/2018 sa achitati lunar cote comune infrastructura imobil de locuit in comun
Precizati ca dv nu detineti instalatie furnizare agent termic dar imobilul in care locuiti detine infrstructura furnizare agent termic in subsolul tehnic-infrastructura la care sunt racordati consumatorii fara centrala individuala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere spatii comune - centrala proprie a blocului crc1310 crc1310 Buna ziua, eu m-mam debransat de la centrala propire a blocului. Pe spatiile comune nu exista calorifere sau alte surse de caldura. Trebuie sa mai platesc ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt din constanța și am mai multe nedumeriri. ... MDSev MDSev Bună ziua, Sunt din Constanța și am mai multe nedumeriri. În Constanța fosta Radet a fost preluată de Termoficare. De 3 ani de zile am centrală ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri agent termic migota migota Locuiesc intr-un imobil racordat la sistem centralizat caldura RADET - fara contorizare, adica fara repartitoare de caladura. In bloc sunt 6apartamente ... (vezi toată discuția)