avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata Intretinere spatii comune - centrala proprie a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata Intretinere spatii comune - centrala proprie a blocului

Buna ziua,

eu m-mam debransat de la centrala propire a blocului. Pe spatiile comune nu exista calorifere sau alte surse de caldura. Trebuie sa mai platesc in vreun fel cota parte pentru spatiile comune? In lege nu am gasit nimic legat de blocurile cu centrale proprii.

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
crc1310, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:38, 9 Ianuarie 2019
Partea comuna imobil de locuit in comun sunt multiple=cale acces imobil,uscatorie,subsol tehnic,ghene gunoi,,terasa imobil
Chiar dac dv atiu inteles pentru marire confort propriu sa va debransati de la sistemul de furnizare agent termic,va revine obligatia sa achitati lunar cote intretinere individuala,inclusiv parti comune
Poate nu m-am exprimat eu corect cand am.pus intrebarea. Chiar daca spatiile comune enumerate de dvs nu sunt incalzite? Este vorba de un bloc cu centrala proprie care nu tine de radet sau alti furnizori termici - pentru cazurile acestea intr-adevar asa este specificat in lege, dar nu am gasit nimic pentru speta mea. Daca aveți legea aplicabila la indemana va rog postati. Mulțumesc
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada ca cei debransati de la sistemul de alimentare cu utilitati sunt scutiti de la plata parti comune condominiu
Aspectul ca ati materializat intersul de vointa de a locui in imobil de locuit in comun va obliga sa respectati dispozitiile care guverneaza infiintarea ,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari
Pentru a va informa corect si complet asupra dispozitiilor care guverneaza activitatea asociatiilor de proprietari,parcurgeti disp L nr 196/2018
repartizarea costurilor pentru intretinere si reparatii parti comune condominiu nu este conditionata de existenta caloriferelor
Subsolul tehnic terasa,acoperisul ,ghena de gunoi nu detin calorifere ,totusi intretinerea si reparatiile la partea comuna se repartizeaza lunar tuturor proprietarilor functie de cota indiviza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu asociatia de proprietari s.sttefan s.sttefan Buna ziua Detin un garaj la subsolul unui bloc. Vă rog să-mi spuneti daca conform Legii 196 din 2018, art. 35 pct. 1, acest garaj face parte din condomeniu ... (vezi toată discuția)
Reabilitare plafon ghena parter Vertraute Vertraute Suntem un bloc cu regim 1-10 etaje(la parter sunt spatii comerciale, uscatorie si ghena). As dori sa stiu daca reabilitarea termica a plafonului de la ghena si ... (vezi toată discuția)
Parti comune in bloc ContSters303335 ContSters303335 Buna ziua, Am si eu o intrebare in legatura cu partile comune ale unui bloc. -subsolul blocului daca nu este prevazut cu boxe dar o parte din ... (vezi toată discuția)