eu m-mam debransat de la centrala propire a blocului. Pe spatiile comune nu exista calorifere sau alte surse de caldura. Trebuie sa mai platesc in vreun fel cota parte pentru spatiile comune? In lege nu am gasit nimic legat de blocurile cu centrale proprii.
Partea comuna imobil de locuit in comun sunt multiple=cale acces imobil,uscatorie,subsol tehnic,ghene gunoi,,terasa imobil
Chiar dac dv atiu inteles pentru marire confort propriu sa va debransati de la sistemul de furnizare agent termic,va revine obligatia sa achitati lunar cote intretinere individuala,inclusiv parti comune
Poate nu m-am exprimat eu corect cand am.pus intrebarea. Chiar daca spatiile comune enumerate de dvs nu sunt incalzite? Este vorba de un bloc cu centrala proprie care nu tine de radet sau alti furnizori termici - pentru cazurile acestea intr-adevar asa este specificat in lege, dar nu am gasit nimic pentru speta mea. Daca aveți legea aplicabila la indemana va rog postati. Mulțumesc
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada ca cei debransati de la sistemul de alimentare cu utilitati sunt scutiti de la plata parti comune condominiu
Aspectul ca ati materializat intersul de vointa de a locui in imobil de locuit in comun va obliga sa respectati dispozitiile care guverneaza infiintarea ,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari
Pentru a va informa corect si complet asupra dispozitiilor care guverneaza activitatea asociatiilor de proprietari,parcurgeti disp L nr 196/2018
repartizarea costurilor pentru intretinere si reparatii parti comune condominiu nu este conditionata de existenta caloriferelor
Subsolul tehnic terasa,acoperisul ,ghena de gunoi nu detin calorifere ,totusi intretinerea si reparatiile la partea comuna se repartizeaza lunar tuturor proprietarilor functie de cota indiviza