avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Retragere acord functionare societate comerciala in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Retragere acord functionare societate comerciala in casa vecina

Buna ziua.

Locuiesc la casa si acum cativa ani i-am dat acordul vecinului sa presteze o activitate comerciala in locuinta de langa mine. Activitatea prestata a devenit zgomotoasa sibprovoaca discomfort. Imi pot retrage acordul exprimat. Daca da care sunt pasii in afara de o notificare scrisa din partea mea catrr vecin/societatea sa comerciala.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:29, 3 Iulie 2022
Nu mai piuteti reveni
Insa aveti dreptul sa sesizati politia ,directia corp control din primarie si autoritatea pentru protectia mediului care detine baza tehnica necesara masurarii pragului fonic admis in spatii cu destinatia de locuinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muzica prea tare de la restaurant si piscine vio_p vio_p Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea problema: Blocul in care locuiesc se afla in fata unui complex format din restaurant, terasa si piscine. De jur ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil fara acordul celorlalți proprietari victor.alex victor.alex Buna ziua! Am cumparat un apartament la etajul 2 intr-un complex mixt ( spatii comerciale la parter si mezanin si apartamente 6 etaje) in luna 07.2019, cand ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, am un vecin de apartament care in afara de faptul ... Lungu Ionela Lungu Ionela Buna dimineata, am un vecin de apartament care in afara de faptul ca toata ziua urla, nici macar noaptea nu doarme vorbid continuu destul de tare, fapt care ... (vezi toată discuția)