avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Doresc un avocat cinstit si competent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Doresc un avocat cinstit si competent

Buna ziua,

Mă numesc Raducanu Bogdan, Sunt proprietarul unui magazin gsm din centru Bucurestiului.

Sediul firmei a fost călcat de hoți pe data de 28.06.2022 la 05.02 dimineață.

Prejudiciul este undeva la 60.000ron - 70.000ron.

Incidentul a fost filmat de camerele de luat vederi(4k) din firma. Pe inregistrari se vede fata unui fost angajat al firmei și încă trei indivizi de etnie roma. Toata spargerea a durat 2 minute.

Cazul a fost mediatizat aparand pe canalele de știri și la Acces Direct și il puteti gasii pe internet cautand "spargere în centru capitalei".

Cazul a fost preluat de polițiștii Secției 14.

Problema este ca nu se face nimic în acest dosar din ce observ fiind luat in ras de către cei de la Secția 14.

Pentru început am primit o amendă de 22000roni pentru neefectuarea analizei de risc securitate. La refuzul meu de a semna procesul verbal politistul s-a exprimat ca îmi va da 22000roni ori 3 pentru ca sunt trei firme la acea adresa. Acest Proces verbal trebuie contestat.

Va rog sa-mi recomandati un avocat sa ma reprezente în relațiile cu instituțiile statului. Doresc un avocat cinstit, puternic si care sa acorde interes cu privire la aspectele relatate si aspectelor ce vor urma ce vor urma.

Va multumesc din suflet,
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2022
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Avocatul il alegeti dvs.
Pe acest forum nu se recomanda avocati. Este contrar regulamentului.
Dar, puteti accesa Tabloul Avocatilor si sa alegeti de acolo un avocat.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare masina sarasara sarasara Buna ziua, intampin o problema pe care o voi schita cat de simplu pot . in data de 10 iunie mi-a fost ridicata masina din parcarea de la horoscop unirea - ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda radar elena0417 elena0417 azi am fost amendat pentru depasirea vitezei in localitate. nu cred k am avut 71km/h pentru k eram incadrat intre doua tiruri. politia a spus k cel din ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal de circulatie lmsr lmsr am fost oprit de polita municipala sectia 3 si am fost sanctionat conform og 195 /2002 cu 4 puncte penalizare si amenda de 120 lei.la \'alte mentiuni\' s-a ... (vezi toată discuția)