avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitie imobil- Am contractat o garsoniera si in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitie imobil- Am contractat o garsoniera si in antecontractul semnat ...

Buna ziua,
Am contractat o garsoniera si in antecontractul semnat cu dezvoltatorul pretul este raportat la 48 mp iar acum la final cand trebuie sa intru in posesia apartamentului acesta are 38 mp. Ce pot face in aceasta situatie? Doresc sa iau apartamentul, dar nu sunt de acord cu suprafata mai ales ca este vorba de aprox. 11000 euro diferenta de pret raportat la mp.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 12:08, 4 Iulie 2022
Probabil 48 construiti si 38 utili. Daca este asa, nu prea aveti ce face. Daca nu, renegociati. Diferenta de pret e cam mare pentru a putea fi ignorata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata si la multi ani 2022. numele meu este andrei gabriel ... Andrei I. Gabriel I.I. Andrei I. Gabriel I.I. Buna dimineata si la multi ani 2022. Numele meu este Andrei Gabriel iar la inceputul anului 2021 am achitat in vederea achizitionarii unei garsoniere suma de ... (vezi toată discuția)
Cadastrul se poate contesta? ciprian_rogoz@yahoo.com ciprian_rogoz@yahoo.com Am achizitionat un apartament intr-un bloc nou si suprafata utila initiala din antecontract nu corespunde cu cea finala. Dezvoltatorul spune ca de fapt ... (vezi toată discuția)
Salut, am facut un antecontract pentru cumpararea unei jumatati ... MariusManole MariusManole Salut, Am facut un antecontract pentru cumpararea unei jumatati dintr-un duplex. Ni s-a prezentat un plan arhitectural in care era trecuta suprafata utila ... (vezi toată discuția)