avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, Doresc sa inffintez un SRL, in care sa am ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, Doresc sa inffintez un SRL, in care sa am calitatea ...

Buna ziua,

Doresc sa inffintez un SRL, in care sa am calitatea de asociat unic si administrator.
Un contacbil imi recomanda sa adaug in actul de constituire, responsabiltati pentru administrator, a ca sa functioneze "ca un salariat", astfel incat sa evit eventualele amenzi.
Ma puteti ajuta, va rog cu informatii?
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 14:27, 4 Iulie 2022
Nu exista asa ceva. Insa, administratorul poate fi remunerat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca singurul membru fondator al unei fundații pot avea salariu? Ion Deleacu Ion Deleacu Bună ziua, Ca singurul membru fondator al unei fundați cum pot fi plătit? Pot avea salariu? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Asociat unic, administrator si salariat valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, Intrebarea mea este daca asociatul unic care este si administrator poate fi si salariat in cadrul acestui SRL. Multumesc. O zi buna! (vezi toată discuția)
Contract individual de munca administrator sarmac sarmac Buna ziua La un SRL administratorul unic trebuie sa aiba CIM obligatoriu sau nu? (vezi toată discuția)