avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... In cadrul institutiei o persoana a promovat in grad in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

In cadrul institutiei o persoana a promovat in grad in luna mai, ...

In cadrul institutiei o persoana a promovat in grad in luna mai, respectiv pe 11 mai a fost finalizata toata procedura. Legislatia in vigoare prevede ca persoana va fi incadrata in noua functie ca urmare a promovarii examenului de promovare, incepand cu prima zi a lunii in care a avut promovarea. Insa personalul de la Resurse umane nu a trimis la pana la sfarsitul lunii mai, statul de functii in vederea aprobarii de catre institutia Secretariatul General al Guvernului. Acesta a fost trimis in data de 03,06,2022 si s-a intors aprobat in 15,06,2022. Apoi persoana promovata a fost instiintata ca va intra in drepturi pe noua functie cu 01,07,2022, deci a doua luna dupa promovare. Ce poate face persoana respectiva avand in vedere ca nu va primi drepturile salariale conform legislatiei, deci a pierdut o luna de salarizarea pe noua functie, iar personalul de la resurse nu a respectat legislatia.

Alte discuții în legătură

Cum fac incadrarea? Taisa Taisa Buna seara. Post promovare si in asteptarea avizului ANFP de transformare a postului - stau si cuget, Adevarul e ca, mai mult stau decat cuget, pt ca, ... (vezi toată discuția)
Salarizarea si promovarea in clasa a functionarilor publici lauratoader2006 lauratoader2006 Buna Ziua, Lucrez in cadrul unei institutii publice de 13 ani, sunt functionar public din 01.03.2005, in cadrul Serviciului Resurse Umane, in functia de ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariala mela2008 mela2008 Buna ziua. Ma numesc Mihaela S. si lucrez intr-o institutie publica (administratie publica locala - municipiu) incadrata ca functionar public ... (vezi toată discuția)