avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Ce trebuie facut in cazul in care toate ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Ce trebuie facut in cazul in care toate documentele ...

Buna ziua!
Ce trebuie facut in cazul in care toate documentele de identitate au fost furate, mai putin pasaportul? Mentionez ca pierderea documentelor s-a intamplat in strainatate, iar documentele furate sunt cartea de identitate, certificatul de nastere, certificatul de casatorie si permisul de conducere. Trebuie sa dau vreun anunt la ziar? Si cum pot obtine alte documente daca pentru fiecare din ele imi trebuie unul din celelalte?

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma: documente pierdute ibojka ibojka am pierdut buletin permis conducere ..care este pretul si ce acte trebuie...multumesc.. (vezi toată discuția)
Pot obține buletin prin consulat dacă nu am niciun act de identitate valabil? GabLuta GabLuta Locuiesc in Irlanda si mi-am pierdut certificatul de naștere. De curând am aplicat pentru un certificat duplicat prin consulatul din Dublin, si-l voi avea la ... (vezi toată discuția)
S.o.s iazbuka iazbuka Ieri mi-au fost furat portofelul cu tot cu buletinul meu fiind singura mea carte de identitate, tin sa precizez ca sunt in olanda, ce as putea face sa pot ... (vezi toată discuția)