avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, Am cumpărat o mașină cu fiscal. Când ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, Am cumpărat o mașină cu fiscal. Când m-am dus ...

Bună ziua.. Am cumpărat o mașină cu fiscal.. Când mam dus sa o înmatriculez pe mine mi au fost reținute numerele/cartea și talonul mașinii.. După care am aflat ca fiscalul a fost fals.. Ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:25, 5 Iulie 2022
De dat în judecată vânzătorul pentru recuperarea banilor.



Ovidiu-Ionut a scris:

Bună ziua.. Am cumpărat o mașină cu fiscal.. Când mam dus sa o înmatriculez pe mine mi au fost reținute numerele/cartea și talonul mașinii.. După care am aflat ca fiscalul a fost fals..și ca mașina are sechestru Ce este de făcut?

Pentru solutionare contactati vanzatorul clarifcati situatia
Daca nu puuteti solutiona amiabil,aveti dreptul sa promovati actiune in instanta impotriva vanzatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot recupera masina? misu08 misu08 buna seara. Acum un an mi am cumparat o masina in care sa facut acte de vanzare-cumparare.pe contract era trecuta mama celui care o vindea iar pe talon era ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina ella2010 ella2010 am cumparat in luna septembrie 2012 o masina sh. pina acuma am avut probleme d sanatate si nu m-am putut ocupa de inmatricularea ei. incercind sa obtin ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)