avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Daca am fost la o companie pentru un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Daca am fost la o companie pentru un interviu și ...

Buna ziua, Daca am fost la o companie pentru un interviu și aceasta companie mi-a informat actualul angajator că am fost la ei la interviu am o bază legală pentru un proces daca am dovezi ce pot fi probate?

Alte discuții în legătură

Confidentialitate interviu Cristina256 Cristina256 Buna ziua. As dori cateva informatii privitoare la confidentialitatea din cadrul unui proces de recrutare . X se prezinta la un interviu, la o companie de ... (vezi toată discuția)
Proces sau nu? dumitrucatalina dumitrucatalina Buna ziua, Am o prietena care a patit ce o sa relatez mai jos. Dorim sa stim daca este caz bun pentru inceperea unui proces de judecata si ce sanse sunt sa ... (vezi toată discuția)
Denigrarea imaginii.bună ziua, am am fost în luna iunie la un concurs la o instituție ... stefi1258 stefi1258 Bună ziua, Am am fost în luna iunie la un concurs la o instituție publică și am aflat astăzi faptul că din acea instituție s-a sunat la actualul loc ... (vezi toată discuția)