avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, ce metode as avea la dispoziție ca să ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, ce metode as avea la dispoziție ca să aflu daca ...

Buna ziua, ce metode as avea la dispoziție ca să aflu daca este pus gaj un apartament, am presimțirea ca cineva din familie a făcut asta cu apartamentul părinților,
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:18, 5 Iulie 2022
Dacă aveți documentație cadastrala pentru apartament, solicitați de la Biroul de Carte Funciara un extras de informare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare lucialuca lucialuca Am cumparat un apartament acum 3 ani,iar acum vreau sa il pun garantie pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca. Imi trebuie o opinie notariala pe care ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara - rubrici necompletate Cmihai7 Cmihai7 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament - am cerut nr carte funciara si nr cadasatral (am vazut ca este acelasi). Am intrat pe site-ul ANCPI pentru un ... (vezi toată discuția)
Intabulare refuzata iulia bumbu iulia bumbu In anul 2004 mi se respinge cererea de intabulare a unui imobil avand in vedere ca acest imobil a fost atribuit statului in temeiul prevederii art.680 din ... (vezi toată discuția)