avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna seara. Am o problema legata cu botezul copilului. ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna seara. Am o problema legata cu botezul copilului. Am fost ...

Buna seara.

Am o problema legata cu botezul copilului. Am fost la un local de evenimente sa inchiriez in urma cu o luna, dupa mai mult timp de discutie mi-au prezentat oferta care e urmatoarea :
1. Meniu 145 lei.
2. Decor sala. ( mi s-a spus ca e gratis ).
3. Inchirierea sali gratuita
4. 2 ospatari fiecare platit cu 145 lei.
5. Bucatar ajutor bucatar si femeia de servici 700 lei.

Am dat avansul 2.000 de lei toate bune si frumoase. Astazi trec pe acolo sa vorbesc ceva legat de muzica si ma trezesc ca la meniu platesc separat t.v.a . Si la decor 1.000 lei altfel lasa mesele si scaunele goale.

Ea nu a avut 2 contracte in schimb i-am facut poza contractului facut de ea.

E valabil daca scot pozele la xerox ? Precizez ca in contractul initial nu scrie nimic legat de t.v.a la meniu nici de suma pentru decor, dar ea intre timp l-a modificat pe al ei.

Daca la sfarsit decid sa nu platesc acel t.v.a aparut pe parcurs si cei 1.000 de lei ce se poate intampla ? S-au mai exact poate practica asa ceva ?

Alte discuții în legătură

Pot sa inchiriez spatiu comercial ca si persoana fizica pentru petreceri? beasan beasan Buna ziua Rog ajutor intr-o problema Sunt persoana fizica si am un spatiu comercial pentru inchiriere. Cam de 4luni am renuntat la un client, care avea ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuiala cu itp la masina pe firma NNorbert NNorbert Buna ziua Avem o masina pe firma la care deduc 50% din combustibil, intrebarea mea ar fi cum se contabilizeaza daca s-a facut ITP-ul pentru masina ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d, informatii AlexTom AlexTom Buna ziua,as vrea sa deschid un srl-d dar as vrea sa stiu niste informatii: Ce studii sunt necesare pentr a putea deschide ? As putea folosi firma pentru ... (vezi toată discuția)