avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua! Doresc mai multe detalii despre proiectul ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua! Doresc mai multe detalii despre proiectul Family start ...

Buna ziua! Doresc mai multe detalii despre proiectul Family start ce acte trebuie? unde trebuie depus? Astept un raspuns pe email: (editat)
Multumesc frumos.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iulie 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:35, 6 Iulie 2022
Bună ziua,

Consultanții și utilizatorii forumului răspund public, nu se trimit răspunsuri personalizate pe e-mail. V-am editat adresa pentru protecția dvs.. Nu e în regulă să v-o faceți publică.

Deocamdată programul Family Start nu are norme de aplicare, tot ce se știe până acum puteți citiți în acest articol:
www.avocatnet.ro/articol_614...

Reveniți, când vor apărea normele vom avea și articol cu acest subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buton trecere de la un subiect la altul A. Ionut A. Ionut dat fiind multitudinea de subiecte noi, dar si de frecventa ridicata a raspunsurilor la aceste subiecte ar fi util sa exista un buton de trecere direct la ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "cont inactiv"? Alin Popescu Alin Popescu Incepand de ieri, 6 martie 2009, am introdus ideea de activare a contului, pentru a elimina astfel cateva disfunctionalitati pe care le-am observat in ultima ... (vezi toată discuția)
Ce alt gen de informatie / servicii credeti ca ar trebui sa mai ofere avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Ce lucruri credeti ca v-ar interesa sa regasiti in paginile noastre? In perioada urmatoare pregatim: - o sectiune de job-uri / cv-uri - relansarea ... (vezi toată discuția)