avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua De 7 luni sunt in concediu medical mai exact ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua De 7 luni sunt in concediu medical mai exact din decembrie ...

Buna ziua
De 7 luni sunt in concediu medical mai exact din decembrie 2021 si in curand va trebui sa incep munca,vreau sa stiu daca am dreptul si la concediul de odihna integral pe anul acesta si daca pot beneficia si de voucherele de vacanta pe anul acesta,2022.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: matiuta , utilizator 18:23, 6 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul la concediul de odihna integral pe anul acesta si puteti beneficia si de voucherele de vacanta.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal MGabriella MGabriella Am fost in concediu fără plată un an de zile, revin la post de la 1 septembrie 2022, în învățământ. Am dreptul la concediu de risc maternal? Sunt ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta ancutacostel ancutacostel Buna ziua ! Daca anul acesta voi primi vouchere de vacanta , pentru anul 2020-2021, si inainte de sfarsitul anului (luna Decembrie), voi iesi la pensie, cum ... (vezi toată discuția)
Vouchere vacanta Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. In octombrie 2020 am intrat in concediu de risc, ulterior in concediu de maternitate iar contractul de munca a fost suspendat cu data de ... (vezi toată discuția)